Onbreekbare brillen, wereldwijd uniek
Land kiezen
Dutch

Terugsturen & terugbetaling
van gloryfy-producten Hier vind je alle informatie over retourzendingen en onze richtlijnen betreffende terugbetaling.

 

 

Je kunt jouw gloryfy-bril binnen 2 weken (14 dagen) na jouw bestelling zonder opgaaf van redenaan ons terugsturen. Daarvoor dien je de bril in de originele verpakking en zonder gebruikssporen met de factuur terug te sturen.

 

Bij betalingen via creditcard, iDeal en PayPal wordt het aankoopbedrag via de betreffende betaalwijze teruggestort/terugbetaalt. Bij betaling via iDeal of vooruitbetaling moet je de rekeninggegevens meesturen in het pakket, zodat we het bedrag kunnen terugstorten, omdat wij niet over rekeninggegevens beschikken.

 

Als je jouw bril terugstuurt, zorg dan dat het pakket altijd voldoende gefrankeerd is. De kosten die anders ontstaan, moeten we in rekening brengen.

 

 

Retourzendingen voor Oostenrijk en Duitsland

Bij bestellingen binnen Oostenrijk en Duitsland vind je een retouretiket in het pakket. Plak het etiket op het pakket en geef het pakket af bij het dichtstbijzijnde postkantoor.

 

LET OP belangrijk! Zorg dat je het afgiftebewijs bewaart voor het geval dat het retourpakket niet bij ons aankomt. Mocht een retourpakket onjuist teruggestuurd worden of niet bij ons aankomen, dan zijn wij niet aansprakelijk en kunnen wij geen kosten aanvaarden. Voor het terugsturen is uitsluitend de afzender verantwoordelijk.

 

 

Retourzendingen buiten Oostenrijk en Duitsland

Alle overige landen zijn zelf verantwoordelijk voor de retourzending en dienen zelf de verzendkosten te vergoeden. Wij kunnen geen kosten aanvaarden voor invoerrechten of overige kosten bij retourzendingen buiten de EU. Mochten er andere kosten ontstaan voor gloryfy, dan zullen wij deze in rekening brengen. Als het product ongewenst is, worden de portokosten nooit vergoed!

 

Retourzendingen en klachten moeten naar onze serviceafdeling worden gestuurd:

 

IQ brand, design & production GmbH

6262 Schlitters Nr. 90

 

 

Herroepingsrecht

Als je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht, dien je ons (IQ brand, design & production GmbH, Rotholz 355 - 6220 Buch in Tirol, office@gloryfy.com, tel.: +43 (0) 5244/625 76, fax: +43 (0) 5244/625 76 40) middels een duidelijke verklaring (bijv. een e-mail) te laten weten, dat je de overeenkomst wilt herroepen. Je kunt gebruikmaken van het herroepingsformulier dat wij beschikbaar gesteld hebben (hier klikken), maar dit is niet verplicht. Om te voldoen aan de herroepingstermijn is het voldoende, als je de mededeling over de uitoefening van het herroepingsrecht verstuurt voordat de herroepingstermijn afloopt.

Made in Austria
Kosteloze levering
14 dagen retourrecht
Veilig betalen
HULP NODIG? You can reach us daily from Monday to Thursday from 8 a.m. to 12 p.m. and from 1 p.m. to 5 p.m., FRI from 8 a.m. to 12 p.m. Contact FAQs office[at]gloryfy.com
Veilige betaling
Klantenservice

Optische bestellingen: +43 (0)5288 72800-44 optics@gloryfy.com Normale bestellingen: 0043 5288 72800 order@gloryfy.com

SERVICETIJDEN

Maandag - Donderdag: 08:00 - 12:00 en 13:00 - 17:00 Vrijdag: 8:00 - 12:00

Betaalwijze Paypal Sofort Visa Mastercard
Shipping methods Post DHL DHL
MELD JE NU AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG 10% KORTING
Thank you
for your
registration
You have successfully registered and are now receiving information about gloryfy. We will inform you about news and upcoming releases.
Geslacht
Mannelijk
Vrouwelijk
Geen informatie
Ik interesseer mij voor:
Optics
Zonnebrillen
beide
*Door op "Registreren" te klikken, ga je akkoord met de gegevensbeschermingsrichtlijnen van gloryfy.
Ik verstrek mijn contactgegevens zodat gloryfy - IQ brand, design, production GmbH mij informatie kan geven over producten en diensten van gloryfy die overeenkomen met mijn interesses. Ik weet dat ik gloryfy te allen tijde kan verbieden contact met mij op te nemen. Bij dezen ga ik akkoord met het ontvangen van gepersonaliseerde reclame per e-mail van degenen die verantwoordelijk zijn voor gegevensverwerking bij gloryfy and IQ brand, design, production GmbH. IQ brand, design, production GmbH gebruikt de dienstverlener Mailchimp, gevestigd in Atlanta, GA (USA), voor het versturen van de nieuwsbrief. Dit betekent dat ik ermee akkoord ga dat mijn gegevens aan Mailchimp worden doorgegeven en voor verzending worden gebruikt.

Inloggen

Als je al klant bij ons bent, meld je dan hier aan met je e-mailadres en wachtwoord.
Enter the email address by which you created your gloryfy account. This way we can send you a link to reset your gloryfy account.
Zend
Unfortunately, we do not know this data!
Österreich · de Deutschland · de Schweiz · de Liechtenstein · de Italien · it Frankreich · fr Slovenai · si Finland · fi Benelux · nl UAE · en International · en
Dutch Deutsch English