Onbreekbare brillen, wereldwijd uniek
Land kiezen
Taal
Menu

Betaling
In onze online shop kun je met de volgende betaalwijzen betalen:

 

 

Creditcard

Je kunt comfortabel met de creditcards VISA of Mastercard bij ons betalen. De afwikkeling van creditcardtransacties verloopt via onze gecertificeerde payment provider computop. 

 

 

PayPal

PayPal is een online betaaldienst, waarmee je eenvoudig, snel en veilig online kunt betalen. Je hebt daarvoor uitsluitend een PayPal-account nodig, dat als een online bankrekening functioneert. De registratie is gratis. Je hoeft slechts eenmaal jouw gegevens daar aan te geven en vervolgens kun je bij elke webwinkel die PayPal aanbiedt, veilig betalen zonder telkens opnieuw jouw gegevens in te hoeven voeren of door te hoeven geven. 


Betalingsproces


Als je met PayPal wilt betalen, kies dan bij de bestelling de betaaloptie PayPal. Na de bevestiging van de bestelling word je dan snel door het betalingsproces geleid, zonder verdere gegevens in te hoeven voeren. Zodra je dit proces volledig uitgevoerd hebt, wordt de bestelling verder verwerkt. Jouw bestelling wordt verwerkt zodra je de betaling verricht hebt. 

 

 

iDeal

iDeal behoort tot de eenvoudigste en veiligste online betaaldiensten binnen Nederland. De overboeking geschiedt in real time en is dus sneller dan vooruitbetaling. Je hoeft je niet te registreren, geen tussenrekening op te laden en geen creditcardgegevens in te voeren. Het enige wat je nodig hebt, is een online bankrekening. iDeal is een gratis dienst en er worden geen extra transactiekosten berekend.

 

Betalingsproces


Selecteer tijdens het bestelproces iDeal als betaalwijze.

Nadat je de bestelling bevestigd hebt, word je automatisch doorgestuurd naar de website van jouw eigen bank en kun je de betaling met TAN bevestigen. Zodra wij het bedrag op onze rekening ontvangen hebben, wordt jouw bestelling verder verwerkt en onmiddellijk verstuurd. 

 

 

Vooruitbetaling/overmaken

Als je kiest voor betaling middels vooruitbetaling, dan kun je het bedrag van de bestelling overmaken op onze bankrekening. Zodra we het bedrag ontvangen hebben, wordt de bestelling verder verwerkt en onmiddellijk verstuurd. 


Betalingsproces


Selecteer tijdens het bestelproces vooruitbetaling als betaalwijze. Nadat je de bestelling bevestigd hebt, krijg je meer informatie over de betaling per mail toegestuurd. Maak vervolgens het openstaande bedrag van de bestelling eenvoudig over op onze bankrekening. Let erop dat je het bedrag "vrij van kosten voor de ontvanger" overmaakt. Geef bij het overschrijven in het veld “omschrijving of betalingskenmerk” het bestelnummer en de naam waaronder besteld is aan, om een snelle afwikkeling mogelijk te maken (bijv. Max Mustermann 10015000). Ook bij online banking verzoeken wij je vriendelijk om jouw gegevens aan te geven. Zodra het bedrag op onze rekening is ontvangen, kunnen wij jouw bestelling verder verwerken. Houd er rekening mee dat de verwerking van jouw betaling tussen de banken 4-5 werkdagen kan duren, tot wij jouw betaling hebben ontvangen. 

Hier vind je onze bankgegevens:

 

Raiffeisenbank Mayrhofen und Umgebung eGen
Kantooradres (tegelijk postadres):
Hauptstraße 401
A-6290 Mayrhofen
Oostenrijk

 

Ontvanger: IQ brand, design & production GmbH

IBAN: AT81 3627 4000 0003 0411

BIC: RZTIAT22274 

 

Houd er rekening mee dat onze bank in euro rekent. In enkele landen kan het gebeuren, dat extra kosten worden berekend wanneer de overschrijving in een andere valuta plaatsvindt.

Made in Austria
Kosteloze levering
14 dagen retourecht
Veilig betalen
Veilige betaling
Klantenservice

Optische bestellingen: +43 (0)5288 72800-30 optics@gloryfy.com Normale bestellingen: 0043 5288 72800-30 order@gloryfy.com

SERVICETIJDEN
Maandag - Donderdag: 08:00 - 12:00 en 13:00 - 17:00 Vrijdag: 8:00 - 12:00