Onbreekbare brillen, wereldwijd uniek
Land kiezen
Taal
Menu
Unbreakable Innovation Perfect Fit
 
 

UNBREAKABLE INNOVATION

NBFX – NON BREAKING FLEX POLYMER TM

Gloryfy unbreakable brillen van NBFXtm komen, ook na extreem sterke vervorming, steeds weer terug in model (European Patent Trademark)! In het eigen laboratorium, inclusief cleanroom, worden nieuwe technologieën getest en de onderzoeksresultaten worden verwerkt en geïmplementeerd in de productie van onbreekbare producten.

MADE IN AUSTRIA

Een van de belangrijke redenen waarom gloryfy brillen nog steeds in Oostenrijk worden geproduceerd is om het productiegeheim en de korte lijnen tussen ontwikkeling, productie en verkoop te garanderen. Christoph Egger, uitvinder en bedrijfsleider van gloryfy: de complexiteit van gloryfy unbreakable producten is zeer hoog, dat vereist een direct contact bij de ontwikkeling. Het geheim van ons product ligt in het unieke productiesproces, dit laat zich in het eigen laboratorium optimaal implementeren en verder ontwikkelen.

ONBREEKBAAR EN AIRBAGVEILIG

gloryfy brillen zijn absoluut onbreekbaar en zelfs airbagveilig. Het risico, de ogen te verwonden bij een ongeluk door een bril die kapot kan gaan, is daarmee uitgesloten. Want zelfs onder extreme omstandigheden breekt geen enkel stukje of andere onderdelen af. Naast de perfecte bescherming voor de ogen wordt de dagelijkse routine voor de gloryfy drager door het product aanzienlijk zorgelozer. Dure reparaties doordat men per ongeluk “erop zit” of zorgen hebben over een gebroken of verbogen bril in de tas of jaszak zijn hierdoor verleden tijd, want de onbreekbare brillen van gloryfy unbreakable vergeven alle dagelijkse ongelukjes.

GLORYFY RX-SPORTOPTICS

Goed zicht is het belangrijkste bij elke soort van sportieve activiteit. Bij verminderd zichtvermogen neemt de prestatie af, de vermoeidheid toe en het risico op ongelukken wordt groter. Als geen ander zintuig is het menselijk oog essentieel bij het sporten. Per seconde worden tien miljoen signalen opgenomen en doorgegeven aan de hersenen. Meer dan 70 procent van onze bewegingen worden aangestuurd door ons zicht. Afstanden en snelheden worden waargenomen, remwegen ingeschat, de omgeving wordt door de periferie opgenomen en eventuele obstakels opgemerkt. Maar wat kan men doen als het zichtvermogen door slecht zicht wordt belemmerd en daardoor de prestatie en nog belangrijker de veiligheid bij het sporten op het spel staat?

 

Volgens een onderzoek door experts van de afdeling sportgeneeskunde aan de Ruhr universiteit Bochum beoefenen ongeveer 30 procent van de sporters, met een visuele beperking, hun sport niet met de noodzakelijke visuele correctie. 80 procent van alle 100.000 gemelde skiongelukken per jaar ontstaan doordat men geen goed zichtvermogen had. Een Amerikaans onderzoek laat zien dat 90 procent van alle oogletsels hadden voorkomen kunnen worden door de juiste voorzorgmaatregelen te nemen.

Gangbare oplossingen zoals clips voor het bevestigen van visuele hulpmiddelen in de zonnebril of contactlenzen bieden vele nadelen in de sport. De clips als visueel hulpmiddel verhogen het risico op het beslaan van de glazen en bieden slechts een zeer beperkt gezichtsveld. Contactlenzen zijn zeer gevoelig voor stof en andere invloeden van buitenaf.

 

gloryfy unbreakable eyewear biedt de optimale oplossing: onbreekbare zonnebrillen op sterkte in onvoorstelbare kwaliteitsglazen (perfecte optische helderheid via Abbe nummer 44), gemaakt van het gloryfy high-end polymeer NBFXTM. Door de absoluut high-end technologie bieden gloryfy unbreakable zonnebrillen op sterkte een gemaximaliseerd gezichtsveld, visuele scherpte tot aan de randen van de glazen, bescherming tegen zijdelingse inval van schadelijk licht, maar ook tegen invloeden van buitenaf zoals wind, water, stof, insecten, takken of kiezelstenen. Bovendien verhoogt een goed en scherp zicht in de sport niet alleen de prestaties, maar verkort het ook de reactietijd en vermindert zo het risico op ongelukken. Obstakels worden sneller gedetecteerd, je krijgt meer zekerheid en bent over het algemeen beter in het reageren op veranderingen in je omgeving.

PERFECT FIT

ATHLETIC FIT // SPORT COLLECTION

De gloryfy SPORTstyle-collectie heeft zich ontwikkelt, te beginnen met de eerste drie modellen uit de beginjaren van de collectie, tot een krachtig "competentiecentrum" voor atleten van alle categorieën. Van outdoor- tot multisport, van extreem- tot duursporten, de collectie biedt de juiste oplossing voor alle sportieve behoeften!

OPTIMALE PASVORM // BASE CURVE 9

De sterke kromming van het voorste gedeelte (bij de meeste modellen wordt Base 9 gebruikt) van de SPORT-collectie garandeert een optimale sluiting van de bril, optimale bescherming tegen zonlicht of mechanische impact (vuil, stenen, enz.) en perfecte grip op het hoofd van de drager.

DYNAMIC FLOW GRIP SYSTEM

De Dynamic Flow-grip op de uiteinden van de brilpootjes passen zich perfect aan de vorm van het hoofd aan en zorgen zo voor een optimale houvast. Bovendien optimaliseren de Power Grip Nose Parts bij de Performancemodellen in de SPORT-collectie (bijv. G4, G9, G11) de pasvorm en voorkomen ze dat de bril wegglijdt.

COMFORT FIT // SUN COLLECTION

Het gloryfy onbreekbare DNA is sport, of beter gezegd de extreme sporten. Daar hadden we onze eerste "unbreakable moments", maar natuurlijk zijn er ook die unieke momenten zonder sport! Ieder van ons herinnert zich zijn "unbreakable moments": de laatste avond op het feest, het mooiste strand, de meest opwindende date ... het is precies voor deze momenten dat we de gloryfy onbreekbare SUN-collectie met Comfort Fit hebben ontwikkeld.

SUPERLICHT MATERIAAL

Een groot voordeel van het NBFXtm is het gewicht. Met een gewicht van 1,11 g/cm3 zijn gloryfy brillen licht in gewicht en overtreffen ze de hedendaags gebruikte materialen.

SNELLE AANPASSING VAN DE BRILPOOTJES // OPTICS COLLECTIE

Het uiteinde van de brilpootjes van de gloryfy GX optische brillen zijn gemaakt van NBFX-S, een combinatie van een legering en het superzachte NBFX ™. Hierdoor zijn de brilpootjes snel aangepast zonder op te warmen, zodat de klant zelfs zijn bril kan bijstellen indien nodig.

FLEX FIT SYSTEM // OPTICS COLLECTIE

Het Flex Fit-systeem is de combinatie van GX-scharnier, de onbreekbare brilpootjes gemaakt van het unieke polymeer NBFX TM en het onbreekbare montuur. Dit innovatieve systeem zorgt voor een perfecte pasvorm en een ongekend draagcomfort van de bril, snel aanpasbaar, zodat je de bril altijd kunt aanpassen wanneer dat nodig is.

Made in Austria
Kosteloze levering
14 dagen retourecht
Veilig betalen
Veilige betaling Shopbewertung - gloryfy.com
Klantenservice
Optische bestellingen: 0043 5244 62576-30 optics@gloryfy.com Normale bestellingen: 0043 5244 62576 order@gloryfy.com
SERVICETIJDEN
Maandag - Donderdag: 08:00 - 12:00 en 13:00 - 17:00 Vrijdag: 8:00 - 12:00
U VINDT ONS OP

unbreakable live aanproberen