Onbreekbare brillen, wereldwijd uniek
Land kiezen
Taal
Menu
High-Tech Features NBFX Lenses
 
 

HIGH - TECH FEATURES

PCCM - POWER CONTRAST COLOUR MODE™

De gloryfy onbreekbare glazen hebben een zeer speciaal contrasteffect doordat deze door en door gekleurd worden. Met deze kleurtechnologie wordt de kleur permanent ingesloten in het materiaal, waardoor rijke en consistente kleuren worden gegarandeerd. Conventionele glazen worden echter alleen in verfbaden gedoopt, waardoor alleen het oppervlak van de lens gekleurd is. Een ander voordeel is dat mogelijke krassen nauwelijks merkbaar zijn, omdat de glazen overal dezelfde kleur hebben op elk punt van het materiaal.

QCLS - QUICK CHANGE LENS SYSTEM

Vanwege de hoge flexibiliteit van het NBFX-motuur en de gloryfy NBFX-glazen, kunnen deze eenvoudig in slechts enkele seconden worden gewisseld op bijna alle modellen in de SPORT-collectie, zonder hulp van de dealer of zich moet ergeren over de ingewikkelde wisselsystemen. Zo bent u altijd voorbereidt, met een gloryfy bril van de SPORT-collectie en een paar verwisselbare glazen, op echt elke lichtsituatie!

NBFX TRANSFORMER GLAZEN

De gloryfy meekleurende Transformer glazen van NBFX zijn fotochromatisch en garanderen een perfecte aanpassing van de tint aan de verschillende lichtomstandigheden van licht tot donker (55-88%) en zijn verkrijgbaar in verschillende versies in de filterstadia F1 tot F4. De tint is altijd afhankelijk van de intensiteit van de uv-straling.

AIR FLOW 90° TECHNOLOGIE

De gloryfy Air Flow 90 °-technologie biedt optimale ventilatie om het beslaan van de glazen tijdens zware transpiratie te voorkomen. Tegelijkertijd zorgt het afbuigen van de luchtstroom van 90 graden ervoor dat er geen directe tocht op het oog ontstaat.

POLARISIERTE UNBREAKABLE I-FLEX GLAZEN

Het gereflecteerde licht van sterk reflecterende oppervlaktes wordt door het menselijk oog als onaangenaam verblindend licht ervaren. De I-Flex-polarisatieglazen elimineren deze gereflecteerde lichtgolven effectief. Ideaal voor activiteiten op het water, natte wegen of reflecterende oppervlakken.

100% UVA/UVB BESCHERMING

De uv-bescherming van alle NBFX-glazen wordt gegarandeerd door het glasmateriaal, dat het oog 100% beschermt tegen uv-stralen (280 tot 400 nm) en het gevaarlijke blauwe licht.

BLAUWBLOCKER (380 - 500 NM)

Het blauwe licht, ook wel "HEV" of "high-energy visible light" genaamd, is het zichtbare deel van het licht met de sterkste energie. Het langdurig blootstellen van de ogen aan blauw licht veroorzaakt niet alleen vervelende verblinding, maar er bestaat ook het gevaar ernstige schade aan te richten aan het netvlies.

HOOGSTE OPTISCHE KWALITEIT - ABBE - ZAHL 45

De reden voor de hoge optische helderheid van het glasmateriaal is het hoge Abbe-getal van NBFX (Abbe nummer 45), vergeleken met polycarbonaat (Abbe nummer 31) en 1,67 materiaal (Abbe nummer 32)

PRISMATISCHE CORRECTIE

Alle gloryfy glazen hebben een prismatische correctie. Deze prismatische correctie, decentralisatie, is noodzakelijk vanwege de prismatische vervorming die wordt veroorzaakt door de kromming in de glazen Vanwege het high-end materiaal gloryfy NBFX en de decentralisatie, zijn gloryfy glazen ingedeeld in de hoogste optische kwaliteit. Toepassing van prismatische correctie op de verschillende gloryfy basecurves: base 5 zeer lichte prismatische vervorming, base 7 prismatische vervorming ook aanwezig, base 9 sterke prismatische vervorming!

BREKINGSINDEX

De brekingsindex van NBFX™ is 1,53. In combinatie met de relatief dunne glas middendikte, die mogelijk is vanwege de uitzonderlijke materiaaleigenschappen van NBFX™, kunnen sterktes van minus 4 tot plus 3 worden geproduceerd voor de beglazing van zonnebrillen of optische brillen.

NBFX LENSES

PERFECTE CONTRAST IN ALLE LICHTOMSTANDIGHEDEN

gloryfy NBFX STRATOS glazen garanderen ongeëvenaarde precisie en helderheid voor het zichtvermogen. Stratos glazen bereiken de beste Performance op heldere zonnige dagen, het blauwe licht wordt niet gefilterd, wat betekent dat er veel meer energie beschikbaar is voor de atleet en hij daardoor dus optimaal kan presteren. De gloryfy PCCM-technologie maakt van uw oog een adelaarsoog.

CREËERT CONTRASTEN WAAR GEEN CONTRASTEN ZIJN

gloryfy NBFX ENERGIZER glazen zijn een waar wonder in de optische technologie. Het randfilter creëert contrasten waar schijnbaar geen contrasten zijn! Ze zijn ideaal voor die outdoor dagen met slecht zicht of diffuus licht en geven het lichaam energie terug. Helder zicht is gegarandeerd, reactietijden worden verbeterd. gloryfy NBFX ENERGIZER glazen ontwikkelen de beste performance (maximale toename in contrast en kleurperformance) bij helder weer, bewolkte dagen en zelfs in extreme mist.

NOOIT MEER STORENDE LICHTREFLECTIES

Natuurlijk licht straalt in golven alle richtingen in. Het licht dat wordt gereflecteerd door sterk reflecterende oppervlakken (sneeuw, water, strand, wegverkeer) is gepolariseerd, d.w.z. licht dat in één richting is gericht en dat door het menselijk oog waargenomen wordt als een onaangename verblinding. De NBFX TRIPOL glazen elimineren effectief de gereflecteerde lichtgolven. De gloryfy NBFX TRIPOL glazen gebruiken een filterfolie die is geoptimaliseerd om een perfect polarisatie effect te hebben, maar garandeert ook dat moderne digitale displays kunnen worden gelezen.

PERFECTE AANPASSING AAN VERSCHILLENDE LICHTSITUATIES

gloryfy meekleurende glazen van NBFX zijn fotochromatisch en garanderen een perfecte aanpassing van de tint aan de verschillende lichtomstandigheden van licht tot donker (55-88%) en zijn verkrijgbaar in verschillende versies in de filterstadia F1 tot F4. De tint is altijd afhankelijk van de intensiteit van de uv-straling..

WELBEHAGEN EN DRAAGCOMFORT

gloryfy NBFX BALANCE glazen hebben een lichte contourfilter (die het blauwe licht uitfiltert) en garanderen dus bijzonder mooie contrasten. De bruine tint van de gloryfy NBFX BALANCE glazen zorgen echter ook voor een bijzonder positieve en gelijkmatige kleurweergave en dus voor een uitgebalanceerde stemming in overeenstemming met de kleurentheorie.

ZELFS BIJ MISTIGE VERHOUDINGEN EEN OPTIMAAL ZICHT

gloryfy NBFX FOGLESS glazen zijn ontworpen voor lichtomstandigheden zoals lichte mist en bewolking en creëren het best mogelijke contrast in dergelijke situaties!

OPTIMAAL VOOR 'S NACHTS

De gloryfy NBFX NIGHTFLIGHT technologie zorgt voor een hoge transmissie met een lichte contourfilter en zorgt voor het beste zichtvermogen tijdens alle nachtelijke activiteiten (zoals 's nachts joggen/fietsen).

ARENDSOGEN GEGARANDEERD - ZELFS IN DE SCHEMERING

Zonsop- of zonsondergang kan altijd onaangename lichtomstandigheden veroorzaken, vooral in de sport. De gloryfy NBFX TWILIGHT glazen zorgen, met contourfilter, goede transmissie en olijftoonkleuring, voor de betere Performance!

TRAIN HARD, RUST AANSLUITEND ZO SNEL UIT ALS HET GAAT

De groen getinte gloryfy NBFX RECOVER glazen, volgens de theorie van kleuren, zorgen voor een snel herstel van het lichaam tijdens extreme inspanningen! De Lightwave Matrix laat ook zien dat de gloryfy NBFX RECOVER glazen veel licht doorlaten, wat erg belangrijk is voor een snel herstel. De licht versprongen contourfilter garandeert een hoge precisie en een helder zicht.

Made in Austria
Kosteloze levering
14 dagen retourecht
Veilig betalen
Veilige betaling Shopbewertung - gloryfy.com
Klantenservice
Optische bestellingen: 0043 5244 62576-30 optics@gloryfy.com Normale bestellingen: 0043 5244 62576 order@gloryfy.com
SERVICETIJDEN
Maandag - Donderdag: 08:00 - 12:00 en 13:00 - 17:00 Vrijdag: 8:00 - 12:00
U VINDT ONS OP

unbreakable live aanproberen