Österreich · de Deutschland · de Schweiz · de Liechtenstein · de Italien · it Frankreich · fr Slovenia · si Finland · fi Benelux · nl Portugal · pt UAE · en International · en
Dutch Deutsch English
Onbreekbare brillen, wereldwijd uniek
Land kiezen
Dutch
Menu
sluiten
Skip to content

De gloryfy Wacken Limited Edition zonnebril. Onbreekbaar, hoogste lenskwaliteit, zelf aanpasbare pootjes voor perfect draagcomfort en duurzaam geproduceerd in Oostenrijk. Of het nu in de tent is, in de mosh pit of headbangend op de eerste rij – de gloryfy Wacken Edition zonnebril is de perfecte metgezel voor drie dagen heavy metal waanzin en daarna.

Gi27 Hitchhiker Wacken Edition

G13 Wacken Edition

De Wacken Editie.

Of het nu tijdens het Wacken Open Air weekend is of in het dagelijks leven – met de gloryfy Wacken Edition zonnebril ben je goed uitgerust voor elk avontuur. De stijlvolle zonnebril is uitgerust met een groot aantal high-tech kenmerken (onbreekbaar, superlicht, zelfinstellende veren en de hoogste optische kwaliteit) en verfijnd met onmiskenbare W:O:A ontwerpdetails.

BEPERKT TOT 666 STUKS.

Op de matzwarte poot van de onbreekbare bril staat een “Faster. Harder. Harder.” opdruk in glanzend zwart en een Wacken-logoprint op de rechterlens en de binnenkant van de slaap. Het pakket wordt afgerond door een lederen tas met een gebrandmerkt W:O:A logo. Meer Wacken-stijl dan dit kun je niet krijgen. LET OP: Beide modellen zijn gelimiteerd tot 666 stuks elk – het loont om er snel bij te zijn!

Duurzaam
product

Onbreekbaar
en super licht

Geproduceerd in
Oostenrijk

zelf aanpasbare
pootjes

 7 jaar onderzoek en ontwikkeling tot het uiterste van wat mogelijk is – het resultaat: ’s werelds enige bril die niet meer breekt. Monturen en lenzen zijn gemaakt van het onbreekbare speciale materiaal NBFX en keren dankzij het geheugeneffect altijd terug naar hun oorspronkelijke positie, hoezeer ze ook vervormd zijn.

Unbreakable 

Made in Austria
Kosteloze levering
14 dagen retourrecht
Veilig betalen
HULP NODIG? U kunt ons bereiken van
Ma - Vrij van 8 - 12 en 13 - 17 uur
Contact FAQ office[at]gloryfy.com
gloryfy business Contacten verkoop Vacatures B2B Login Vind ons op
Trustpilot
HULP NODIG? U kunt ons bereiken van
Ma - Vrij van 8 - 12 en 13 - 17 uur
Contact FAQs office[at]gloryfy.com
Paypal Sofort Visa Mastercard Post DHL
Betaalwijze Paypal Sofort Visa Mastercard
Verzendmethoden Post DHL DHL