Österreich · de Deutschland · de Schweiz · de Liechtenstein · de Italien · it Frankreich · fr Slovenia · si Finland · fi Benelux · nl Portugal · pt UAE · en International · en
Dutch Deutsch English
Onbreekbare brillen, wereldwijd uniek
Land kiezen
Dutch
Menu
sluiten
Skip to content

onze
samenwerkingen

Dit jaar presenteren wij met trots onze exclusieve en gelimiteerde design samenwerkingen met artiesten, merken en uitzonderlijke atleten. Alle brillen zijn voorzien van onze onbreekbare prestatie feiten – onbreekbaar, super licht, volledig breuk & airbag proof en 100% UVA/UVB bescherming.

Wacken Open Air

De gelimiteerde editie gloryfy Wacken Edition zonnebril. In de tent, in de mosh pit of headbangend op de eerste rij – de gloryfy Wacken Edition zonnebrillen zijn de perfecte metgezellen.

Miguel Oliveira

MotoGP superster Miguel Oliveira deel is nieuw deel van de gloryfy onbreekbare familie. We zijn erg blij dat een van de beste rijders ter wereld nu onze zonnebril draagt.

Tribute to Falco Edition

Bijna geen Oostenrijkse muzikant zal ooit nog zo’n stempel op de popgeschiedenis drukken als Hans Hölzel uit het 5e district van Wenen. Met deze speciale editie brengen wij hulde aan de man, de muzikant en het stijlicoon Falco.

gloryfy x Iriedaily Edition

Blijf anders. Blijf onbreekbaar. Grote geesten denken hetzelfde – zoals het gezegde luidt. In dit geval zou geen gezegde toepasselijker zijn. Want wanneer iriedaily – het Berlijnse vlaggenschip op het gebied van streetwear – de krachten bundelt met ons innovatieve designteam, kan dat alleen maar goed zijn.

gloryfy KTM Racing Edition

Om ervoor te zorgen dat het Red Bull KTM Factory Racing Team goed is uitgerust op al hun reizen over de hele wereld, hebben we samen met KTM Motorsport onze eigen gloryfy KTM Racing Edition ontwikkeld – gebaseerd op de grandioze KTM RC16-racemachine.

gloryfy x Laura Stigger

Laura Stigger’s motto is “Olm volle” – vertaald: “Altijd vol gas”. Natuurlijk, Laura Stigger kon het ook langzamer aan doen. Maar Laura ziet dat anders.

Simon Gietl Edition

DE EERSTE KEUZE VAN DE BUITENWERELD! gloryfy is al vele jaren diep geworteld in de buitensport en biedt de perfecte uitrusting voor alle weers- en lichtomstandigheden. Uitzonderlijke atleten zoals Simon Gietl, Markus Kröll en Peter Habeler – zij vertrouwen allemaal op onze brillen.

Made in Austria
Kosteloze levering
14 dagen retourrecht
Veilig betalen
HULP NODIG? U kunt ons bereiken van
Ma - Vrij van 8 - 12 en 13 - 17 uur
Contact FAQ office[at]gloryfy.com
gloryfy business Contacten verkoop Vacatures B2B Login Vind ons op
Trustpilot
HULP NODIG? U kunt ons bereiken van
Ma - Vrij van 8 - 12 en 13 - 17 uur
Contact FAQs office[at]gloryfy.com
Paypal Sofort Visa Mastercard Post DHL
Betaalwijze Paypal Sofort Visa Mastercard
Verzendmethoden Post DHL DHL